<i>"The Name of Our Country is América" - Simon Bolivar</i> The Narco News Bulletin<br><small>Reporting on the War on Drugs and Democracy from Latin America
 English | Español | Portugués | Italiano | Français | Deutsch | Nederlands August 15, 2018 | Issue #45


Making Cable News
Obsolete Since 2010


Set Color: blackwhiteabout colors

Print This Page
Commenti

Search Narco News:

Narco News Issue #44
Complete Archives

Narco News is supported by The Fund for Authentic Journalism


Follow Narco_News on Twitter

Sign up for free email alerts list: English

Lista de alertas gratis:
Español


Contact:

Publisher:
Al Giordano


Opening Statement, April 18, 2000
¡Bienvenidos en Español!
Bem Vindos em Português!

Editorial Policy and Disclosures

Narco News is supported by:
The Fund for Authentic Journalism

Site Design: Dan Feder

All contents, unless otherwise noted, © 2000-2011 Al Giordano

The trademarks "Narco News," "The Narco News Bulletin," "School of Authentic Journalism," "Narco News TV" and NNTV © 2000-2011 Al Giordano

XML RSS 1.0

Topmodellen voor Oaxaca gaan in protest tegen de Miss Universe Verkiezing

De audities gaan door op 18 april in New York, in protest tegen Donald Trump en de NBC


Door Cha-Cha Connor
Spreekbuis-model, Volksvergadering van Modellen voor Oaxaca, APMO

3. maart 2007


In solidariteit met de APPO van Oaxac : Modellen over de hele wereld, verenig u!Fotos door Jesus Dominguez, © 2007 Cha-Cha Connor.
Neem deel aan het meest aantrekkelijke protest van de geschiedenis!

Ulises Ruiz, dictator van de staat Oaxaca (Mexico), plant een beroep doen op mooie en talentvolle topmodellen om de brutale repressie tegen de lokale sociale bewegingen te rechtvaardigen.

Maar wij, topmodellen, laten dit niet toe.

Vervoeg ons in New York op 18 april voor een stijlvolle show : het best georganiseerde en meest elegante defilé aller tijden. Donald Trump en de NBC (Nationaal
Uitzendbedrijf van de VS van Noord-Amerika) zullen dit nooit eerder gezien hebben.


ontwerp van de APPY-troffee door Latuff van Rio de Janeiro.
De Organisatie Donald Trump en de NBC zijn van plan om in mei 2007 een wedstrijd “traditionele klederdracht” te organiseren voor de internationaal geselecteerde kandidaten voor Miss Universe in de met bloed gekleefde ruines van Monte Albán, Oaxaca. In dezelfde maand zullen leerkrachten en lokale sociale bewegingen naar jaarlijkse gewoonte -en dit reeds sinds 25 jaar- een mars houden in de stad Oaxaca voor werkgelegenheid en waardigheid en vorig jaar ook voor het onstlag van Ulises Ruiz die nu denkt dat hij schoonheidsmodellen kan inzetten om de politie-interventie te rechtvaardigen en zo de de leerkrachten brutaal te onderdrukken.

Maar wij, topmodellen, zijn geen goedkope speeltjes van dictators.


Toen ik in de afgelopen maand november documentatie zocht over de misbruiken omtrent mensenrechten in Oaxaca – willekeurige aanhoudingen, verkrachtingen, vuistslagen- vroeg ik me af: Hoe kan men een eind maken aan dit brutaal en afschuwwekkend regime van Ulises Ruiz?
Daarom vormden we de internationale beweging van topmodellen voor Oaxaca (APMO, Populaire Volksvergadering van Modellen voor Oaxaca). Het event van 18 april zal deel uitmaken van een unieke sociale beweging dat een eind zal brengen aan de tiranie van de schooheid- tevens enige rode loper dat een show waard is-.

Alle modellen van de APMA zullen de nodige internationale aandacht trekken tijdens een groots event voor de communicatiemedia in New York. De manifestatie en staking van de APMO tegen Donald Trump en de NBC (de datum wordt later bekend gemaakt) wordt meteen gevolgd door de bekendmaking van de eerste APPY-prijs voor de ontwerper van de meest doeltreffende actie om Oaxaca van de dictatuur te bevrijden. De winnaar of winnares van de APPY wint een gratis reis naar Oaxaca en kan verkozen worden voor de Wereldvrede (indien de winnaar of winnares in Oaxaca woont, krijgt deze een reis buiten de staat Oaxaca)


Ontwerp voor de APMO-kroon door Latuff, Rio de Janeiro. De drie symbolen op de kroon staan voor vrijheid, gerechtigheid en democratie
APMO is een beweging voor gelijke kansen voor internationale modellen. Daarom verwelkomen we modellen van eender welke leeftijd, geslacht, ras, oriëntering, kleur, religie, credo, klasse, probleem of wat dan ook. Je moet er enkel goed en elegant uitzien.en weten hoe te defileren en wandelen op de lode loper als een professioneel model. APMO heeft interesse in de internationale solidariteit met talent, zin en seks appeal. Als je er minder goed uitziet, vraag en verkrijg een perskaart en trek het je verder niet aan.

Maak je op voor 18 april en laat zien dat jij beschikt over datgene dat zo nodig is : de tiranie met de grond gelijk maken en opkomen voor de wereldvrede.

DÉFILÉ OP 18 APRIL IN NEW YORK

Wil je meedoen aan de auditie voor APMO-topmodel, stuur dan op zijn minst 2 professionele foto’s door van je gezicht, 2 van je hele lichaam en 2 naar eigen keus, alsook een motivatiebrief waarom je wil deelnemen aan de wedstrijd. Dit alles doormailen aan het Spreekbuis-Model en directrice Cha-Cha Connor (models@narconews.com).


Stel u mijn comotie voor toen ik vernam dat de wedstrijd ‘typische klederdracht’ van de Miss Universe Verkiezing doorgaat in de stad Oaxaca tijdens de jaarlijkse manifestaties van de leerkrachten. Ik was verbouwereerd : Hoe kan Miss Universe haar steun toekennen aan deze dictator?
Fotografen, stylistes, kappers, schminkers, mode-ontwerpers, manicuristen, pedicuristen, gelieve voorbeelden door te mailen van uw werk, alsook een motivatiebrief aan Cha-Cha Connor op het volgende email-adres: models@narconews.com.

Reporters, uitgevers van modetijdschriften, theater-en filmdirecteurs, performance-artiesten, paparazzis, buitenwippers, chauffeurs en mensenrechtenwaarnemers, gelieve de perssecretaris van Juffrouw Connor te contacteren, de journalist Al Giordano op het volgende email-adres: narconews@gmail.com.


Als -zoals de persreporters menen- Donald Trump en de Nationale Uitzendmaatschappij (NBC in zijn Engelse aconiemen) op dergelijke manier gebruik maken van het talent van mooie modellen, dan kunnen we gewoonweg niet meer samenwerken. We moeten onze eigen modellenbeweging creeren en onze bazen onstlaan om terug te keren naar de kern van ons werk : vrede, gerechtigheid en solidariteit promoten over de hele wereld.

Volksvergadering van Modellen voor Oaxaca – Topmodellen voor Oaxaca

Schrijf je nu in voor de audities die zullen doorgaan op 18 april in New York, op de meest elegante rode loper ooit! Als New York te ver is, organiseer dan je eigen APMO-defilé eender waar in de wereld. Laat ons in dit geval weten wat jij onderneemt om een eind te maken aan de dictatuur in Oaxaca en dit op het volgende adres : models@narconews.com

UITERSTE DATUM VOOR INSCHRIJVING : 31 MAART 2007

Download de APMO oproep voor de selectie (pdf-document, twee paginas)

Françes – Télécharger APMO l’appel à sélection (archive pdf, deux pages)

English – Download the APMO Casting Call (.pdf document, two pages.)

Español – Descargar Descargar la Llamada de Selección. (archivo de .pdf, dos páginas.)

Deutsch – Aufruf zur Auswahl herunterladen (pdf-Datei, zwei Seiten)

Italiano – Scaricare l’Appello per la Selezione (archivio . pdf, due pagine)

Português – Faça o download da Convocatória para seleção da APMO. (arquivo em PDF, duas páginas)

Zie ook : zetel Miss Universe 2007 (Univion, en español)

Share |

Click here for more from The Other Journalism with the Other Campaign

Read this article in English
Lea Ud. el Artículo en Español
Leia este artigo em português
Lesen Sie diesen Artikel auf Deutsch
Lisez cet article en français
Legga questo articolo in italiano

Discussion of this article from The Narcosphere


Enter the NarcoSphere for comments on this article
Narco News is funded by your contributions to The Fund for Authentic Journalism.  Please make journalism like this possible by going to The Fund's web site and making a contribution today.


- The Fund for Authentic Journalism

For more Narco News, click here.

The Narco News Bulletin: Reporting on the Drug War and Democracy from Latin America